Design Henry Viljanen.gif
Design Henry Viljanen

Yhteydenotto Raaka-aineet Talisman Design Henry Viljanen
Yhteydenotto ja Tilaus

Tilaa esite:
(Esitteet toimitetaan heti kun uudet esitteet ovat valmiit.)

Nimi:

Katuosoite:

Postinumero ja -toimipaikka:

Puhelinnumero:

Sähköpostiosoite:

Asia:


Tilaus ja muutostyöt

Halutessasi omanlaisesi esineen tai rakkaan perintökorusi ollessa korjauksen tai modernisoinnin tarpeessa, ota yhteyttä kultaseppämuotoilija Henry Viljaseen. Yhteyttä voit ottaa tämän sivuston kautta, puhelimitse tai sähköpostilla osoitteeseen:

info@designhenryviljanen.net

Tietenkin voit tulla myös suoraan liikkeeseemme Mariankatu 19:ta tapaamaan kultaseppää ja keskustelemaan ideoistasi ja toiveistasi työn suhteen.

Kaikki kultasepän työt suoritamme omalla verstaallamme Lahdessa. Monella on käsitys teettämisestä kalliina vaihtoehtona hankkia esine, mutta tämä ei ole totta. Valmistamme muutenkin kaiken omalla verstaalla ja tilaustyönä tehdyt korut ovat samanhintaisia kuin mallistomme tuotteet, riippuen tietysti aina raaka-aineista. Usein teetetyille koruille tulee korkeampi hinta sen vuoksi, että niihin käytetään enemmän raaka-ainetta kuin usein nähtyihin valutyönä tehtyihin sarjatuotteisiin. Kustannuksia voi pitää aisoissa keräämällä lipastoista katkenneet kultaketjut tai vaikka parittomat korvakorut. Kultasepän tarkistettua niiden kultapitoisuuden voidaan ne käyttää raaka-aineena työssä.Myymälämme palvelee
ma - pe 9.00 - 18.00
la 9.00 - 15.00
sekä tarpeen vaatiessa
sopimuksen mukaan


Käyntiosoite
Mariankatu 19
15110 Lahti
Puh 03 - 7828270
Telefax 03 - 7828260